Ontdek de natuurlijke manier van haarkleuren!

Sterker, dikker, gezonder ogende haar met super mooie glans en intensiteit met 100% grijsdekking!

Plant basis kleur dat gemixt word met bronwater voor een mooie en schadevrije resultaat dat houdbaar is tot wel 20 wasbeurten. Dit is de perfecte kleuring voor gevoelig breekbaar haar of gebroken en beschadigd haar, klanten die voor het eerst kleuren en voor klanten die gevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten. 

De kleuren Peppercorn en Bitter chocolat zijn de koele kleuren en door de extra intensiteit kun je er niet meer op lichter kleuren met blondering.

Deze kleuren worden ook in de andere kleuren gemengd voor de grijs dekkende kracht.

Met de Botanicals kun je niet lichter kleuren wel houd de kleur rekenschap met lichtere plukjes in het haar en houden deze ook iets lichter waardoor er nog meer kleurnuance in het haar komt.

Wat ook nog kan met de botanicals is dat als u alleen de voordelen van het kleuren wil maar niet wil kleuren, dat met de neutrale kleur de behandeling gedaan kan worden.

Deze kleur kan ook gemengd worden met alle kleuren voor meer een pastel kleur.

Bij deze kleuring word wel aangeraden de shampoo van Kitoko te gebruiken voor betere houdbaarheid. Met de reden dat de shampoo ook op natuurbasis is en hierdoor de kleur niet aantast! En na de kleur mag het 48 uur niet gewassen worden. De kleur heeft tijd nodig om goed in het haar te nestelen.

Aanrader voor het gebruik 48 uur van te voren even een allergietest uit te voeren.

Hier zijn een paar kleurvoorbeelden van de Kitoko botanical color lijn.

Eerste kleur is  Autumn Berries.

Tweede kleur is Bitter Chocolat.

Derde kleur is Damson.